Vrouwenpolder klaar voor de toekomst

Eigen identiteit

Geen grote externe ontwikkelaars maar plaatselijke ondernemers met hart voor het welzijn van Vrouwenpolder.

Duurzaam

Natuurlijke routes voor mens en dier. Mooie verbindingen door de verschillende elementen. Duurzaam ondernemen is een belangrijk onderdeel van het project.

Verbinden

Rode loper van Dorp tot Strand

Hoofddoel van het plan is de herinrichting van de Fort den Haakweg en het verbeteren van de verbinding tussen de dorpskern en het strand.

Samen

Voor het leefbaar en economisch gezond houden van ons mooie Zeeuwse dorp hebben Gemeente Veere en lokale ondernemers hun krachten gebundeld.

De verschillende onderdelen van het Park Fort den Haak

Visvijver
Golfbaan

Het initiatief rondom de golfbaan en de visvijvers omvat de transformatie van agrarische gronden naar een 9-holes Pitch & Putt golfbaan, maximaal 9 recreatiewoningen en een forellenvijver met een gebouw voor opslagruimte en kantine.

Breezand
Vakanties

Ons nieuwe receptiegebouw ontwikkelt zich tot ontmoetingsplek en volwaardig centrumfaciliteit voor toeristisch en actief Vrouwenpolder. Lekker ontspannen en smullen van een hapje en een drankje in de brasserie, genieten van de wellness faciliteiten, sportief bezig zijn in de gym of op de tennisbaan, met de familie gezellig gaan bowlen of een heerlijk dagje er op uit met de fiets.

Hotel
Duinoord

Het huidige Hotel zal een kwaliteitsslag ondergaan door een toevoeging van het aantal kamers met een niveau van comfort tot  extra luxe status en kamers voor minder validen.

Outdoorpark
Trekkershutten

In de reeds aanwezige prachtige subtropische tuin worden sportieve activiteiten en arrangementen georganiseerd. De realisatie van een Outdoorpark in de achtertuin van Vrouwenpolder biedt een grote economische meerwaarde voor Vrouwenpolder.

Restaurant
Fort den Haak

De Nieuwe Horecavoorziening zullen samen met de lodges worden gerealiseerd met aandacht voor authentieke Zeeuwse kenmerken hierdoor ontstaat een verwantschap qua beeldkwaliteit.

Park Fort den Haak in beeld

Visvijvers met openbare wandelroutes
Golfbaan met 9 moderne landhuizen
Strandparking en aanleg Strandweg als verbinding parallelweg N57 en Fort den Haakweg
Receptiecomplex Breezand Vakanties
Outdoorpark Fort den Haak
Restaurant Fort den Haak
Vernieuwing Fort den Haakweg