Breezand Vakanties

 

Breezand Vakanties is een toeristisch familieverhuurbedrijf dat reeds 4 generaties lang de toerist in Vrouwenpolder uitstekende verhuuronderkomens aanbiedt. Op dit moment bestaat het verhuuraanbod van Breezand Vakanties uit zo’n 250 verschillende soorten verhuuraccommodaties variërend van eenvoudige 4 persoons budgetappartementen tot uniek gelegen Beachhouses en luxe groepsvilla’s. Daarnaast oefent Breezand Vakanties het beheer uit over de vakantieparken Breezand 1, Breezand 2, het Veerse Bree en de Walvis, in totaal betreft dat een verzameling van circa 400 verhuur en niet-verhuur privé vakantiewoningen.

Strandhotel Breezand

 

De kamers van het receptiegebouw worden een nieuwe loot aan de Breezand Vakanties stam. Een overnachting start met een totaal belevingsgevoel en dat begint bij het gebouw. Het straalt rust, comfort, duin, strand, zee en luxe uit. De nieuwe verhuuraccommodaties liggen op een unieke locatie, 300 meter van het strand en 600 meter van het gezellige dorpshart van Vrouwenpolder. De ruime kamers van minimaal 30m2 worden met aandacht in verschillende unieke thema’s ontworpen en ingericht, geen kamer is gelijk. Met oog voor detail wordt een warm kleurbeeld gecombineerd met luxe materialen, materialen uit de omgeving, kunst en rariteiten. De kamers beschikken over een luxe sanitaire ruimte met fraai betegelde wanden, een eco regendouche, een apart toilet en wisselend per kamer een ligbad, sauna of zelfs een whirlpool op het terras.

Receptie Breezand Vakanties

 

De royale ontvangst en dito kantoor- en vergaderruimtes zullen het mogelijk maken om in de corebusiness van Breezand Vakanties diverse kwaliteitsslagen te maken. Uitgebreidere kantoorfaciliteiten en meer persoonlijke aandacht voor huurder, verhuureigenaar, niet-verhuureigenaar en toeleveranciers verbeteren de beheer- en verhuurfunctie. Het nieuwe receptiegebouw zal zo ingericht worden dat het de gehele informatieaanvraag van alle verblijvende toeristen in Vrouwenpolder optimaal kan bedienen. Alle relevante informatie om het toeristisch verblijf in Vrouwenpolder zo compleet en plezierig mogelijk te maken zal verkrijgbaar zijn. Uiteraard  via persoonlijk contact aan de balie en via folders en posters maar ook 24/7 via altijd bereikbare interactieve touchscreens. Ook een huidig praktisch probleem aangaande openbare toiletten voor de gasten lossen wij op door fraaie sanitaire voorzieningen aan te bieden

Brasserie Dune

Brasserie Dune zal een welkome kwalitatieve verbetering zijn van de aankomst- en vertrekprocedure. Gasten kunnen zich aangenaam verpozen en ontspannen ten tijde van aankomst of vertrek. Dune zal tijdens het verblijf van de gast een laagdrempelige instap vormen voor een lichte lunch of eenvoudige warme maaltijd. Naast de eigen kamergasten bedient Breezand Vakanties met de luxe ontbijtfaciliteiten ook de stijgende vraag naar ontbijt van de algemene toerist. Naast de toevoegende waarde voor de toerist is de brasserie zo ingedeeld dat het ook diverse dorpsvoorzieningen zoals vergaderingen, presentaties, exposities en workshops op zich kan nemen.

Breezand Fietsenverhuur

De huidige fietsenverhuur verloopt succesvol maar is erg klein. Ernstig ruimtegebrek dwingt helaas tot het verkopen van “nee” aan gasten die met de meest uiteenlopende aanvragen komen. Met een geoutilleerde verhuurwinkel en een veel dieper en breder aanbod kan de grotere vraag uitstekend worden bediend. Vergroting van het aantal gewone fietsen en E-bikes is logisch, maar ook uitbreiding met fun en vermaak in de vorm van onder andere truusje-traps, beachbikes, ouder/kind tandems, stepbikes en ludieke voortbewegingsfietsen e.d. is belangrijk. De verblijvende gast in Vrouwenpolder kan zo de mooie en fietsvriendelijke omgeving op de meest persoonlijke manier en op eigen tempo ontdekken. Binnen de fietsenverhuur komt er een sportshop waar men alle benodigdheden voor de sporten die hier in Vrouwenpolder te beoefenen zijn kan aanschaffen, repareren of huren. Verkoop en reparatie van fietsen maakt de Breezand Fietsenwinkel compleet.

Breezand Wellness & Fitness

In het gehele gebouw staat het woord wellness centraal. Naast de specifieke wellness kamers wordt er een complete wellness faciliteit gerealiseerd. Deze bestaat uit diverse massagekamers, sauna’s, ontspanningsruimte, fitness (met bewegingscoach), ontspanningstuin, verwarmd zwembad en diverse health-clinics. Breezand Vakanties biedt de mogelijkheid om in een gezonde omgeving met goede attributen te sporten. Op de begane grond, uitkijkend op de binnentuin, komt er een allround fitnessruimte voor jong en oud voor zowel kracht als cardio. Het wellness deel zal samen met de gym vooral de eigen kamergasten bedienen. Daarnaast zijn afzonderlijke arrangementen te boeken voor de overige Breezand gasten.

Breezand Tennis

 

Breezand Vakanties, Tennisclub Vrouwenpolder en de gemeente Veere zijn overeengekomen dat Breezand Vakanties een moderne allweather tenniscomplex realiseert achter de huidige tennisbanen. De tennisclub blijft behouden en als eerste gebruiker nauw betrokken bij het speelgebruik van de nieuwe banen. Door deze investering blijft de tennissport behouden voor de toerist en het dorp Vrouwenpolder. In het totale product van Breezand Vakanties is het een zeer welkome sportieve aanvulling.

Breezand Strand Parking

Tussen het nieuwe receptiegebouw van Breezand Vakanties en het Outdoor Park Fort den Haak wordt een eigentijdse Strand Parking gerealiseerd door Breezand Vakanties. Hierdoor zijn al de Breezand gasten in staat om royaal te parkeren tijdens wisseldagen en kunnen de gasten van het hoofdgebouw zonder problemen ten alle tijden parkeren. Ook de bagageservice voor de Beachhouse huurders bij aankomst en vertrek zal hierdoor eenvoudiger verlopen. De Strand Parking wordt onder andere voorzien van elektrische laadpalen voor auto’s en fietsen, douches, toiletten en fietsenstalling.

Project nieuws